Guerlain La Petite Robe Noire Intense – Az igazi francia sikk

A mai bejegyzésben egy új gyöngyszemet szeretnék Nektek megmutatni, ugyanis nemrég kezdtem el használni a Guerlain La Petite Robe Noire Intense parfümöt.

Mindig is rajongtam az illatokért, és ma is nagy lelkesedéssel várom az újdonságokat.

A Guerlain csodás kék üvegcséjébe már első látásra beleszerettem, csajos és különleges, csakúgy, mint az illata. Az összetevők között van a bergamott, áfonya, bolgár rózsa, vanília, pézsma, szantálfa és pacsuli. Az illat hihetetlenül intenzív, de nem tolakodó, az a típusú virágillat, ami nem hasonlítható más parfümökhöz, egy teljesen egyedi kombinációja az összetevőkenk. Guerlain egy korábbi illatát nagyon megkedveltem, az is hihetetlenül karakteres, és – ami még nagyon fontos – tartós volt.

Az új illat sem okozott csalódást, a Chanel mellett ez az a márka, ami kiemelkedően hosszan tart, a nap végén is sok bókot és kérdést kapok, hogy mi ez a szuper illat, amit használok?

Szerintem az emberek kétfélék, ha illatokról van szó.  Van aki egy parfümre esküszik, és e szerint a filozófia szerint mindenkinek meg kell találnia a saját illatát, illetve van, aki számtalan parfümöt imád, és csak az a fontos, hogy a megfelelő alkalomra a megfelelő parfümöt válassza. Én a második csoportot erősítem, és ha választanom kellene, akkor ezt a parfümöt az elegáns és könnyed tavaszi vacsorákhoz viselném.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.