GET READY WITH ME

13

 

Sziasztok!

Ma egy nagyon egyszerű alkalmi frizurát szeretnék Nektek megmutatni, amit akár egy elegáns vacsorára vagy egy esküvőre is könnyedén el tudtok készíteni. Egy feltűzött frizuráról lesz szó, aminek többek között az az előnye, hogy kevésbé meleg, mint egy leengedett frizura, és  sokkal tartósabb lesz a végeredmény, mintha csak sütnénk vagy egyenesítenénk a hajunkat

Lássuk akkor lépésről-lépésre.

  1. Készítek egy egyszerű copfot egészen alul, amiből 4 tincs kimarad, kettő a frufru részről, 2 pedig a fülem fölötti területről. Ezeket a tincseket fogom a végén begöndöríteni, de erre még visszatérünk később.
  2. Ezután egy közepes méretű hajfánkra elkezdem felcsavarni a copfomat addig amig egészen a hajgumiig nem érek, és kész is a konty.
  3. Mivel nem szeretném, hogy nagyon mesterkélt legyen, picit meghúzogatom a tincseket a hajguminál, hogy lazább legyen a frizura, ne lapuljon annyira a fejemre. Ez egy apróság, de szerintem nagyon fontos lépés ahhoz, hogy a végeredmény inkább bohém és könnyed legyen.
  4. A következő lépésben az elől kimaradt tincseket jól elkülönítem egymástól.
  5. Ezután következik a göndörítés. A tincseket egyesével begöndörítem, amihez a Rowenta So Curls automata hajgöndörítőt használom. Ez a művelet kb. egy percet vesz igénybe és nagyon tartós hullámokat eredményez. Ezután egy kis lakkal fixálom a végeredményt, és már kész is az alkalmi frizura.

Ezt a frizurát elkészíthetitek úgy is, hogy magasra helyezitek a kontyot, szerintem úgy is nagyon jól mutat, viszont nekem a babahajak sokszor bosszúságot okoztak, nagyon sok hullámcsattal kellett megtűzni a konty alatti területet, amit ma már én megspórolok azzal, hogy inkább lenti kontyot készítek.

12

 

KOLI

Ez a frizura egyébként 5-6 perc alatt elkészíthető és szerintem nagyon szép és különleges, így mindenkit arra bátorítok, hogy tegyen egy próbát otthon.

Ami még hasznos infó lehet, hogy a hajfánk méretének a kiválasztásánál fontos, hogy a hajunk minőségének megfelelőt válasszunk. Ha kevesebb és vékonyszálú hajunk van, válasszunk kisebbet, még akkor is, ha nagy kontyot szeretnénk, mert a nagy hajfánkot nem biztos, hogy be fogjuk tudni tekerni, nem biztos, hogy lesz hozzá elegendő mennyiségű hajunk, az pedig nagyon nem szép, ha a hajfánk kilátszik.

A bejegyzésben viselt csipke ruháról még több képet és közvetlen linket is találtok egy külön outfit bejegyzésben, amely ITT elérhető!

Sok puszi: Panni

One thought on “GET READY WITH ME

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.