BASIC STYLE GUIDE – OUTWEARS

Egyre hűvösebbek a reggelek és az esték, ilyenkor pedig jó, ha van nálunk egy melegebb felsőruházat, ami jól kiegészíti az összeállításunkat. A mai bejegyzésben végigböngésszük, hogy melyek a leguniverzálisabb felsőruházatok, amik divatosak az új szezonban, ugyanakkor később, évek múltán is bevethetőek maradnak.

Mornings and evenings get colder and colder, and there is an instant need for some warmer outerwear to put on. In today’s post we will discuss which are the most universal coats and jackets that are fashionable in the new season and hopefully will stay in style later as well. Hope you’ll enjoy this new article as well, let’s start! 

VAGÁNY DZSEKIK
COOL JACKETS
20

A bőrdzseki már olyan régóta elmaradhatatlan szereplője az őszi trendriportjainknak, hogy bátran mondhatjuk, hogy egy klasszikus alapdarab lett. Tökéletesen ki tudjuk használni a hűvösebb napokon, viselhetjük elegáns darabokkal, de a sportos szetteket is jól kiegészíti. Idén ősszel kifejezetten divatosnak számítanak a borvörös színű dzsekik, ez a szín egyébként is meghatározó ebben az új szezonban, de az örök jolly-joker, a fekete sem maradhat ki a gardróbunkból.

Leather jackets have been part of our fall/winter trend reports for ages, so we can boldly declare that they are classic basic pieces of the season. Perfectly wearable on cooler days, looking good combined with more elegant clothes, but also great for sporty sets. This autumn brings wine red jackets in style (of course, this color is one of this seasons favorites), but the good old black is also a very important piece of our wardrobes.

ELEGÁNS ZAKÓK
ELEGANT BLAZERS
24

Ez az a ruhadarab, amit a szivárvány összes színében elfogadnánk, nem igaz? :) Szuperül mutat egy egyszerű felsővel, egy kényelmes farmerral és néhány csillogó ékszerrel. Idén a hosszított fazonok kerülnek fókuszba, de népszerűek lesznek a háromnegyedes ujjú zakók is.

This is a piece that we all would be happy to have in all the colors of the rainbow, aren’t we? :) It looks awesome with a simple top, a pair of comfy jeans and some sparkling jewels. This season brings longer styles in focus, but ¾ sleeves are also very popular.

VIDÁM PONCSÓK
HAPPY PONCHOS
21

A poncsók között idén sok egyszínű darabot találunk majd az üzletekben, gyakori szín a barna és a szürke. Ezek mellett pedig most is találkozhatunk vidám, mintás termékekkel, amelyek biztos magukra vonják majd a tekinteteket.

We will find mostly single color ponchos in the stores this season, usually brown or grey. But some happy, printed items will also show up, which we will not be able to ignore.

KLASSZIKUS TRENCSEK
CLASSIC TRENCH COATS
22

A ballonkabátot is újra az őszi trendek között köszönthetjük.  Nagyon praktikus darab, hiszen sportos és elegáns ruhadarabokkal is jól kombinálható. Népszerű színek idén a bézs, barna, olajzöld és a pasztell színek.

Trenches are back in style in the new fall/winter season. A trench is extremely practical because it can be combined well with both elegant and sporty sets. Popular colors will be olive, beige, brown and pastels.

TRENDI UJJATLAN KABÁTOK
TRENDY SLEEVELESS COATS
23

Az új szezon legkülönlegesebb felsőruházata az ujjatlan kabát. Nagyon elegáns és sikkes kiegészítője az őszi összeállításainknak. Hűvösebb napokon viseljünk alatta hosszúujjú pulóvert, mely vékonyabb anyagú, és egy csinos nadrágot vagy szoknyát.

One of the most amazing new styles is sleeveless coat. It’s a very elegant and chic item of the looks in fall. Wear a long sleeved sweater made of thin material underneath on colder days, and combine it with chic pants or skirts.


for bien.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.