2016/17 FW TRENDS – BAGS & JEWELRIES

– ÉKSZEREK –
– JEWELRY –

Beköszöntött az ősz, így mai bejegyzésünkben már mi is az új trendekre fókuszálunk, azon belül is az ékszerek és táskák kerülnek középpontba. Egy jó összeállításhoz elengedhetetlenek a divatos kiegészítők, a feltűnő vagy éppen finom bizsuk. Csak úgy mint a ruhák esetében, idén ősszel és télen is találkozunk majd sok újdonsággal, de visszatérő darabokkal is, amik már az előző szezont is meghódították.

Autumn is here but don’t worry because in our newest post we focus on the newest fashion trends, especially jewelries and bags. A good outfit is nothing without trendy accessories, statement or smooth jewels. Just as among clothes, there are several new things and old this autumn, that has already conquered the season.

GYÖNGYÖK
PEARLSekszerek

Klasszikus elegancia jellemzi a gyöngyös ékszereket, melyek szinte soha nem mennek ki a divatból. Idén is sok szépség között válogathatunk, és ami más lesz, mint eddig, az az, hogy ezeket a darabokat most akár kifejezetten sportos összeállításokhoz is kipróbálhatjuk. A kifutókon gyakran láttuk farmerkabáttal, vagy sportosabb, pamut felsőkkel.

Jewelry with pearls have always been classic, it never goes out of fashion. There are lots of beauties this year to choose from, and what is new, is that now we can wear these items with sporty outfits too. On the runways we saw them combined with jeans or even with sporty cotton tops.

KÖVEK ÉS ÁSVÁNYOK
STONESbien1

Ez a trend már előző nyáron befutó volt, most viszont a téli időszakra is megjelennek a köves, ásványokkal díszített ékszerek. Nagyon sok színben és fazonban válogathatunk, és ha kedvünk támad, választhatunk a horoszkópunkhoz passzoló ásványokból készült ékszert is.

The trend of jewelry with statement stones was popular last summer and it is becoming the same now in the autumn/winter season too. There are plenty of colors, shapes and materials, and if you like, you can even choose stones that match your zodiac sign.


ASZIMMETRIKUS FÜLBEVALÓK
ASYMMETRICAL EARRINGSbien2

Extrém és mutatós. Idén nagyon népszerűek lesznek az aszimmetrikus fülbevalók. Ezeknek a daraboknak az egyik fele óriási és túldíszített, míg a másik egy egészen egyszerű és apró darab. Választhatunk elegáns verziót, mely kövekkel, kristályokkal van díszítve, de a vagány punkos fazonok is divatosak lesznek.

Extreme and beautiful. Asymmetrical earrings are very popular this year. One side of these earrings is huge and over decorated, while the other side is small and simple. We can choose elegant styles with stones and crystals, but extreme punk styles will also be very trendy.


BAROKKOS TÚLDÍSZÍTETTSÉG
BAROQUE FLAMBOYANCE

2016-01-18

Ez a trend évek óta jelen van, és töretlen a sikere. A szemet gyönyörködtető fényes, csillogó darabok a legjobb kiegészítői egy elegáns alkalomnak. Mivel ezek a díszes nyakláncok és fülbevalók önmagukban is hihetetlenül mutatósak, válasszunk hozzájuk egyszerű, letisztult ruhadarabokat.

This trend is here since years and it’s still very popular. These sparkling shiny pieces are perfect accessories for elegant night outs. We should wear these earrings or necklaces with simple clothes while they are extremely eye catching.


RÉTEGES LÁNCOK
NECKLACE LAYERINGbien3

Az apró nyakláncok halmozása ebben a szezonban is hódit. Idén attól lett kicsit újszerű ez a trend, hogy egy nyakörv szerű, kifejezetten szoros nyakpánt is kerül a nyakláncok közé. Zárt és dekoltált felsőkkel egyaránt jól működik.

Putting on more necklaces at the same time is still a good idea this season. What’s new is that this time we wear them with a choker above the necklaces. They look good even with closed necklines or a deeper cut.


– TÁSKÁK –
– BAGS – 

Minden új szezonban külön figyelmet szentelünk az aktuális táska trendeknek is. Nekünk, nők számára nélkülözhetetlenek a táskák, hiszen elrejtenek minden olyan kincset, amire egy nap során szükségünk lehet, ráadásul tökéletes kiegészítői az összeállításainknak. Egy egyszerű szetthez érdemes egy merészebb darabot választani, egy különleges összeállításhoz viszont egy egyszerű, letisztult fazonú táska mutat a legjobban. A mai bejegyzésben a legstílusosabb darabokat gyűjtöttük össze Nektek, melyek között  lesznek praktikus, vagány és különleges darabok is.

Every new season we have to talk about new bag trends. Bags are very important for us women, because they are there for us hiding our secrets and the treasures that we might need during a busy day, and of course because they are perfect accessories to wear. Choose an extreme one with a simple outfit, but keep it simple when the clothes look special. Today we collect the best trends of the season, there will be some special, some sporty and some really practical items.


STÍLUSOS APRÓSÁGOK
STYLISH TREATS
táskák

Nem feltétlenül ez a legpraktikusabb darab, de nem kell, hogy mindig ez legyen a szempont. A már-már zavarbaejtően apró, de gyönyörű vállpántos táskák hódítanak idén, minden színben és fazonban. Gyakoriak a fémes díszítések, láncok, ettől még különlegesebb lesz az adott apróság.

These beauties might not be too practical, but sometimes we should follow our hearts. These extremely small shoulder bags are totally in style this year, in every colors and shapes. Often decorated with metal or chain, which make them look more special.


PRAKTIKUS SHOPPER
PRACTICAL SHOPPERtáskák6

Az óriási pakolós táskák elrejtenek mindent, és kifejezetten stílusosak is. Gyakori a barna árnyalat, a fonott, vagy a textíl anyagú darabok. Ezeket a táskákat kevésbé ajánljuk apró termetű lányoknak / hölgyeknek, nekik érdemes kisebbet választani ezekből a shopperekből, elkerülve, hogy nagyon “bőrönd-hatású” legyen a végeredmény.

These large shopper bags hide everything and they are very stylish. Usually they are brown, made of textiles or other knitted materials. These bags are not recommended for smaller girls and women because they might look like some traveler cases, so they should look for something smaller.

VAGÁNY HÁTIZSÁK
COOL BACKPACKtáskák3

A hátizsákok már tavaly nyáron is középpontban voltak, és szerencsére most is nagyon sok stílusos és különleges darabbal találkozhatunk. Tökéletes kiegészítői a laza szetteknek, de olyan letisztult termékeket is találhatunk az üzletek polcain, amelyek az elegánsabb összeállításokhoz is jól passzolnak. Elsőre talán furcsa volt ez a trend, de mára nagyon megszerettük és tényleg bátran ajánljuk mindenkinek.

Last summer we saw some trendy backpacks, and now they are officially arrived, there are some very beautiful, colorful pieces. They usually match cozy outfits but there are some simple designed items that look good even with more elegant clothes. This trend might not was a love at first sight, but now we would definitely recommend it to anyone to try.

NŐIES CITY BAG
FEMININE CITY BAGtáskák2

Klasszikus és elegáns, ez a két szó jellemzi a city bag-et, ami a shoppernél kisebb, de így is inkább nagyobb méretű táskát jelent, amely merev tartású. Gyakran fémmel díszítik őket, és vállpánt is tartozik hozzájuk. Ezekből leginkább a nude, púder, bézs és barna árnyalatokat ajánljuk, ezek kombinálhatóak a  legjobban az outfitekkel.

City bags are classy and elegant, they are smaller than a shopper but still big enough and they are made of stiff material. They are often decorated with metal details and an epaulet is usually attached. Nude, powder, beige and brown colors are recommended to match most of the outfits we wear.

TRENDI VÖDÖRTÁSKA
TRENDY BUCKET BAG
táskák4

Szuper trendi és különleges választás idén az úgynevezett vödör táska. Ezekből a nude, a szürke és a fekete szín a legjellemzőbb. Ezek a darabok merev tartású anyagból készülnek, vállpántosak, és gyakori rajtuk a fémes díszítés. Sportosabb és elegánsabb összeállításhoz egyarán ajánljuk.

Bucket bags are extremely trendy these days which make them an excellent choice. They are usually black, gray or nude. These bags are made of stiff material, with shoulder straps and usually with metallic details. These bags look good with sporty and elegant outfits as well.

for bien.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.